Sähköurakointi ja sähköasennukset

Olemme kokenut sähköurakointiliike ja sähköalan ammattilainen. Yrityksellämme on S1-pätevyys. Sähköurakoiden toteutuksessa ja suunnittelussa yrityksemme henkilökunnalla on yli 30 vuoden kokemus. Tarjoamme sähköasennuspalveluita teollisuudelle, taloyhtiöille ja yksityisille.

  • S1-sertifiointi
  • Teollisuusasennukset
  • Uudisrakennukset
  • Saneeraukset
  • Suunnittelu
  • Sairaalamittaukset
  • Sähkönlaadunmittaukset

Olemme toteuttaneet useita kohteita teollisuudelle, saneeranneet liikekiinteistöjä, useita sairaaloiden eritasoisia osastoja ja toteuttaneet monipuolisesti uudisrakennuskohteita.

Kiinteistöjen sähköistys ja kiinteistöautomaatio

Urakoimme kiinteistöjen, omakotitalojen, rivitalojen ja julkisten rakennusten sähkötyöt avaimet käteen –periaatteella. Tyypillisesti urakkamme käsittää esim. sisäverkkojen rakentamisen ja kaikki muut kiinteistöautomaation osa-alueet ilman alihankintaa, kuten paloturva-, murtoturva-, antenni- ja tietoverkkoratkaisut sekä kosteiden tilojen vuotovalvonnat ja EM-järjestelmien hälytysten siirtotiet.

Teollisuuden kiinteistö-, laite- ja automaatioasennukset

Toteutamme sähköalan kiinteistö-, laite- ja automaatioasennuksia teollisuudelle, esimerkiksi prosessi- ja konepajateollisuuteen. Esimerkkeinä tekemistämme projekteista esimerkiksi kiinteistöautomaatiot ja teollisuuden prosessien automaatio- ja sähköistystyöt (mm. sähkö- ja ohjelmistoasennukset) robotiikkaa hyödyntäville ja kokoonpanoteollisuuden asiakkaille.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Toteutamme myös kiinteistöjen ja osajärjestelmien suunnittelua. Tarvittaessa voimme toteuttaa osa- tai kokonaisprojektina tuotantolaitoksen sähkö- ja automaatiotyöt sisältäen kuvat, keskukset, ohjelmistot ja asennustyöt. Meillä on merkittävää osaamista erityisesti prosessi- ja kappaletavara-automaation suunnittelusta, sähköistyksestä, ohjelmoinnista ja käyttöönotosta.

Sähkösaneeraukset avaimet käteen

Meiltä myös sähköjärjestelmien uudistukset. Erityisosaamista meillä on lääkintätilajen sähkösaneerauksista. Palvelumme kattavat suunnittelupalvelut, jolloin ulkopuolista suunnittelijaa ei tarvita, esim. tilankäytön suunnittelu ja muutokset.

Sähkömittaukset

Sähkömittausten avulla sähköjärjestelmästä saadaan tietoa sähköjärjestelmän toimivuudesta ja pullonkauloista. Mittaustiedon avulla voidaan muokata järjestelmästä mm. energiatehokkaampi.