Turva-alan suunnittelu ja urakointi

Yrityksemme turva-alan urakointi on monipuolista suunnittelusta urakointiin. Asennamme video-, kulunvalvonta- ja murtoilmoitinjärjestelmiä. Asentamiamme järjestelmiä on käytössä useissa kiinteistöissä, toimitiloissa ja yksityisasunnoissa.

  • TU-sertifikaatti
  • Kulunvalvontajärjestelmät
  • Murtoilmoitinjärjestelmät
  • Videovalvontajärjestelmät
  • Turvavalaistukset
  • Palovaroitinjärjestelmät
  • Langattomat siirtotiet

Rikosilmoitinjärjestelmät (murtohälytinjärjestelmät)

Suunnittelemme ja asennamme murto- eli rikosilmoitinjärjestelmiä. Useat suunnittelemme turvajärjestelmät ovat monivalvontajärjestelmiä, jotka hälyttävät luvattoman tunkeutumisen lisäksi myös vesivuodot, tulipalon tai muun vastaavan poikkeaman, josta kiinteistölle ja henkilöille voi aiheutua haittaa. Hälytys voidaan ohjata esim. kännykkään tai vartiointiliikkeeseen.

Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu monipuolisesti myös erilaisiin etäohjauksiin. Siirtoteinä hyödynnetään tietoverkkoa ja GSM-verkkoa.

Kulunvalvonta

Meiltä myös kulunvalvontajärjestelmien suunnittelu ja asennukset. Kulunvalvontajärjestelmä käsittää yksinkertaisimmilaan kulkuoikeuksien hallinnan, oviympäristön kaapeloinnin ja käyttöönoton; laajemmillaan myös esimerkiksi työajanseurannan. Toimimme yhteistyössä mm. lukkoyritysten kanssa.

Kameravalvontajärjestelmät (videovalvontajärjestelmät)

Suunnittelemme ja toteutamme IP-pohjaisia videovalvontajärjestelmiä. Ratkaisumme soveltuvat pienkiinteistöistä useiden palvelimien järjestelmiin. Oikea valvontaratkaisu suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Turvavalaistus

Turvavalaistus on pakollinen työpaikoilla ja julkisissä kiinteistöissä. Järjestelmään kuuluvat opastevalaisimat ja turvavalaisimet poistumisreiteille. Suunnittelemme ja asennamme konventionaaliset ja väyläpohjaiset kiinteistöjen ovimerkki- ja turvavalaistusjärjestelmät useiden toimittajien laitekokonaisuuksilla.

Palovaroitinjärjestelmät

Toteutamme palovaroitinjärjestelmät itsenäisinä tai osana murtoilmoitin- tai muuta kiinteistövalvontajärjestelmää.

Paloilmoitinjärjestelmät

Olemme Tukes-hyväksytty paloilmoitinliike. Palveluihimme kuuluvat paloilmoitinjärjestelmien suunnittelu ja asennustyöt, vikakorjaukset sekä huollot. Meiltä myös kunnossapito-ohjelmat, paikantamiskaaviot ja hätäkeskusyhteyksien rakentaminen. Tutustu palveluihimme lisää.