Paloilmoitinjärjestelmä - Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut

Paloilmoitinjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja

Electrowise hoitaa pitkällä ammattitaidolla palovaroitinjärjestelmien suunnittelun, paikantamiskaavioiden piirtämisen, kokonaistoteutukset, vikakorjaukset sekä huollot. Meiltä saat kaikki paloilmoitinjärjestelmiin liittyvät palvelut pitkällä kokemuksella. Valitsemalla toimivan laitteiston ja valtuutetun asennusliikkeen, vältyt ylimääräisiltä haasteilta paloilmoitinjärjestelmien kanssa.

Suoritamme tarpeen mukaan myös muille sähköurakoitsijoille kaikki tarvittavat paloilmoitinliikepalvelut. Teemme joustavasti erilaisia huolto- ja kunnossapitosopimuksia kiinteistöjen haltijoille. Kohteisiimme kuuluu laajasti sekä uudis- että saneerauskohteita.

Olemme Tukes-hyväksytty paloilmoitinliike, joka toteuttaa palveluita sekä muille sähköurakoitsijoille että kiinteistöjen haltijoille.

Ota yhteyttä (linkki yhteystietoihin: https://electrowise.fi/yhteystiedot/) niin kerromme lisää!

Paloilmoitinjärjestelmä pienentää vahinkoja merkittävästi

Automaattinen palovaroitinjärjestelmä tunnistaa tulipalon syntymisen ja tekee automaattisen ilmoituksen sekä hätäkeskukseen että valvottavaan tilaan. Palosta varoittamisen lisäksi toimiva paloilmoitinjärjestelmä antaa myös automaattisia varoituksia muista sen toimintaa uhkaavista vioista. Monissa kohteissa paloilmoitinjärjestelmä toimii jo rakennusluvan ehtona

Silloin, kun mahdollinen tulipalo havaitaan ajoissa, voidaan poistuminen aloittaa nopeammin. Kun palokunta saadaan paikalle nopeasti, jäävät sekä henkilö- että omaisuusvahingot todennäköisesti pienemmiksi. Vaaratilanteiden lisäksi tulipalot aiheuttavat vakavaa vahinkoa myös yritystoiminnalle. Kun palon sammutus saadaan aikaistettua, jäävät myös vahingot pienemmiksi.

Koska paloilmoitinjärjestelmien asentaminen on luvanvaraista työtä, on tekijän oltava tarkasti ajan tasalla kaikista paloilmoittimen asentamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Electrowise perehdyttää aina huolellisesti sekä loppukäyttäjän ja paloilmoitinhoitajan käyttämään paloilmoitinlaitteistoa sekä huolehtimaan siitä.

Onko paloilmoitinjärjestelmän asentaminen sinulle ajankohtaista?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää paloilmoitinjärjestelmistämme!

 

  • TU- sertifikaatti
  • Sertifioitu paloilmoitinliike
  • Palvelut myös muille sähköurakoitsijoille
  • Paloilmoitinliikepalvelut myös kiinteistöjen haltijoille
LuotettavaKumppaniyritys

© 2018 - Electrowise Oy