Paloilmoitinjärjestelmä - Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut

Paloilmoitinjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja

Toimitamme korkeatasoiset paloilmoitinjärjestelmät erilaisiin tarpeisiin. Hoidamme myös palovaloitinjärjestelmien suunnittelun, paikantamiskaavioiden piirtämisen, kokonaistoteutukset, vikakorjaukset sekä paloilmoitinjärjestelmien huollot.

Me Electrowisella hoidamme pitkällä ammattitaidolla palovaroitinjärjestelmien suunnittelun, paikantamiskaavioiden piirtämisen, kokonaistoteutukset, vikakorjaukset sekä huollot.

Välty ylimääräisiltä haasteilta paloilmoitinjärjestelmien kanssa

Meiltä saat kaikki paloilmoitinjärjestelmiin liittyvät palvelut pitkällä kokemuksella. Valitsemalla toimivan laitteiston ja valtuutetun asennusliikkeen, vältyt ylimääräisiltä haasteilta paloilmoitinjärjestelmien kanssa.

Ota yhteyttä

Suoritamme tarpeen mukaan myös muille sähköurakoitsijoille kaikki tarvittavat paloilmoitinliikepalvelut. Teemme joustavasti erilaisia huolto- ja kunnossapitosopimuksia kiinteistöjen haltijoille. Kohteisiimme kuuluu laajasti sekä uudis- että saneerauskohteita.

Olemme Tukes-hyväksytty paloilmoitinliike, joka toteuttaa palveluita sekä muille sähköurakoitsijoille että kiinteistöjen haltijoille.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Miten paloilmoitinjärjestelmä toimii?

 

Automaattinen palovaroitinjärjestelmä tunnistaa tulipalon syntymisen ja tekee automaattisen ilmoituksen sekä hätäkeskukseen että valvottavaan tilaan. Palosta varoittamisen lisäksi toimiva paloilmoitinjärjestelmä antaa myös automaattisia varoituksia muista sen toimintaa uhkaavista vioista. Monissa kohteissa paloilmoitinjärjestelmä toimii jo pelkän rakennusluvan ehtona.

Silloin, kun mahdollinen tulipalo havaitaan ajoissa, voidaan poistuminen aloittaa nopeammin. Kun palokunta saadaan paikalle nopeasti, jäävät sekä henkilö- että omaisuusvahingot todennäköisesti pienemmiksi. Vaaratilanteiden lisäksi tulipalot aiheuttavat vakavaa vahinkoa myös yritystoiminnalle. Kun palon sammutus saadaan aikaistettua, jäävät myös myös tarvittavat materiaalivahingot todennäköisesti pienemmiksi ja korjauskustannukset vähäisimmiksi.

Paloilmoitinjärjestelmien asentaminen on luvanvaraista työtä

 

Koska paloilmoitinjärjestelmien asentaminen on luvanvaraista työtä, on tekijän oltava tarkasti ajan tasalla kaikista paloilmoittimen asentamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Kun valitset yhteistyökumppaniksesi Electrowisen, voit olla varma siitä, että saat aina ajantasaista tietoa paloilmoitinjärjestelmiin liittyen.

Electrowise perehdyttää aina huolellisesti sekä loppukäyttäjän ja paloilmoitinhoitajan käyttämään paloilmoitinlaitteistoa sekä huolehtimaan siitä.

Asiakkaanamme voit olla meihin yhteydessä, mikäli paloilmoitusjärjestelmäsi tarvitsee huoltoa tai muuta kunnossapitoa. Me autamme sinua suunnittelemaan sopivimman ratkaisun!

Onko paloilmoitinjärjestelmän asentaminen sinulle ajankohtaista?

 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää paloilmoitinjärjestelmistämme!

 

  • TU- sertifikaatti
  • Sertifioitu paloilmoitinliike
  • Palvelut myös muille sähköurakoitsijoille
  • Paloilmoitinliikepalvelut myös kiinteistöjen haltijoille
LuotettavaKumppaniyritys

© 2018 - Electrowise Oy