Paloilmoitinjärjestelmä

Jätä paloilmoitinjärjestelmästä huolehtiminen asiantuntijalle

Toimitamme korkeatasoiset paloilmoitinjärjestelmät erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme myös järjestelmien suunnittelun, paikantamiskaavioiden piirtämisen, kokonaistoteutukset, vikakorjaukset sekä järjestelmien huollot.

Kun kyse on vahinkojen ennaltaehkäisemisestä, kannattaa yhteistyökumppaniksi valita sertifioitu asiantuntija. Toimipisteemme sijaitsee Heinolassa, mutta palvelemme asiakkaita koko Päijät-Hämeen alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Mikään ei ole turvallisuuttasi tärkeämpää!

Haluatko kuulla lisää?

Huolehdi turvallisuudestasi ennaltaehkäisevästi

Meiltä saat kaikki järjestelmiin liittyvät palvelut pitkällä kokemuksella! Ottaessasi meihin yhteyttä sinun ei tarvitse tietää, millainen paloilmoitinjärjestelmä sopisi tarpeisiisi parhaiten. Me autamme sinua kartoittamaan ratkaisut, joiden avulla saat tarjolla olevista vaihtoehdoista irti mahdollisimman suureen hyödyn.

Valitsemalla toimivan laitteiston ja valtuutetun asennusliikkeen, vältyt ylimääräisiltä haasteilta paloilmoitinjärjestelmien kanssa. Meillä on alalta pitkä kokemus, ja jokainen työntekijämme on alan kokenut tekijä. Koskaan ei voi olla liian tarkkana, kun on kyse vahinkojen ehkäisemisestä!

 

Meiltä myös kunnossapitosopimukset

Haluatko järjestelmällesi myös vaivattoman kunnossapitosopimuksen? Suoritamme tarpeen mukaan myös muille sähköurakoitsijoille kaikki tarvittavat paloilmoitinliikepalvelut.

Teemme joustavasti erilaisia huolto- ja kunnossapitosopimuksia kiinteistöjen haltijoille. Kohteisiimme kuuluu laajasti sekä uudis- että saneerauskohteita.

Olemme Tukes-hyväksytty paloilmoitinliike, joka toteuttaa palveluita sekä muille sähköurakoitsijoille että kiinteistöjen haltijoille.

 

Miten paloilmoitinjärjestelmä toimii?

Automaattinen paloilmoitinjärjestelmä tunnistaa tulipalon syntymisen ja tekee automaattisen ilmoituksen sekä hätäkeskukseen että valvottavaan tilaan. Palosta varoittamisen lisäksi toimiva järjestelmä antaa myös automaattisia varoituksia muista sen toimintaa uhkaavista vioista. Monissa kohteissa paloilmoitinjärjestelmä toimii jo pelkän rakennusluvan ehtona.

Silloin, kun mahdollinen tulipalo havaitaan ajoissa, voidaan poistuminen aloittaa nopeammin. Kun palokunta saadaan paikalle nopeasti, jäävät sekä henkilö- että omaisuusvahingot todennäköisesti pienemmiksi. Vaaratilanteiden lisäksi tulipalot aiheuttavat vakavaa vahinkoa myös yritystoiminnalle. Kun palon sammutus saadaan aikaistettua, jäävät myös myös tarvittavat materiaalivahingot todennäköisesti pienemmiksi ja korjauskustannukset vähäisimmiksi.

 

Jätä asennustyöt ammattilaisen hoidettaviksi

Koska järjestelmien asentaminen on luvanvaraista työtä, on tekijän oltava tarkasti ajan tasalla kaikista paloilmoittimen asentamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Kun valitset yhteistyökumppaniksesi Electrowisen, voit olla varma siitä, että saat aina ajantasaista tietoa paloilmoitinjärjestelmiin liittyen.

 

Meiltä myös loppukäyttäjän perehdytys

Loppukäyttäjän huolellinen perehdytys on keskeinen osa onnistunutta järjestelmän käyttöönottoa. Toteutammekin sekä loppukäyttäjän ja paloilmoitinhoitajan käyttämään paloilmoitinlaitteistoa sekä huolehtimaan siitä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on työvaihe, johon on syytä panostaa erityisen paljon.

Asiakkaanamme voit olla meihin yhteydessä, mikäli paloilmoitusjärjestelmäsi tarvitsee huoltoa tai muuta kunnossapitoa. Me autamme sinua suunnittelemaan sopivimman ratkaisun!

 

Onko paloilmoitinjärjestelmän asentaminen sinulle ajankohtaista?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää paloilmoitinjärjestelmistämme!

 

Keitä me olemme?

Electrowise Oy on sähkö-, tele- ja turva-alan urakointiliike, jonka toiminta-alueena on koko Suomi ja erityisesti Päijät-Hämeen alue. Tuotamme kattavia palveluita teollisuudelle, julkishallinnolle, yrityksille ja yksityistalouksiin.

Tuemme erikoisosaamisalueillamme myös muita sähkö-, televerkko- sekä talotekniikka-alan urakoitsijoita.

Miksi valita Electrowise?

  • TU- sertifikaatti
  • Sertifioitu paloilmoitinliike
  • Palvelut myös muille sähköurakoitsijoille
  • Paloilmoitinliikepalvelut myös kiinteistöjen haltijoille
LuotettavaKumppaniyritys

© 2021 - Electrowise Oy