Rikoisilmoitinjärjestelmä - Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut

Rikosilmoitinjärjestelmä varmalla kokemuksella

Electrowise tarjoaa pitkällä kokemuksella rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita Päijät-Hämeen seudulla. Suunnittelemme ja asennamme murto- eli rikosilmoitinjärjestelmät luotettavasti ja ammattitaidolla monenlaisiin kohteisiin.

Suuri osa suunnittelemistamme ja toteuttamistamme turvajärjestelmistämme ovat niin kutsuttuja monivalvontajärjestelmiä. Ne ilmoittavat luvattomien tunkeilijoiden lisäksi myös esimerkiksi kiinteistöön mahdollisesti kohdistuvista vesivuodoista, tulipaloista tai muista mahdollisesti vaaraa aiheuttavista poikkeustilanteista, joista voisi aiheutua vakavaa haittaa kiinteistölle ja henkilöille. 

Nykyisillä järjestelmillä on mahdollista myös merkittävästi lisätä kiinteistön käyttömukavuutta. Esimerkiksi kesämökin lämmitysjärjestelmä voidaan asettaa päälle vaikkapa etäyhteydellä ennen, kuin itse saavutaan paikalle. Myös vedet voidaan katkaista järjestelmän päälle laiton yhteydessä tai automaattisesti mikäli havaitaan, että niistä olisi aiheutumassa kiinteistölle mahdollista haittaa.  

Haluatko kuulla lisää monivalvontajärjestelmiemme tuomista mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme rikosilmoitinjärjestelmä- ja muista turvallisuuspalveluistamme.

Rikosilmoitinjärjestelmä erilaisiin tarpeisiin räätälöitynä

Rikosilmoitinjärjestelmien suunnitteluprosessi vaihtelee kohteen mukaan. Suunnitelma lähtee kuitenkin aina suojattavan kohteen tarpeiden selvittämisestä. Myös vakuutusyhtiöllä voi olla monia vaatimuksia, jotka vaikuttavat rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu ja -toteutustyöhön. Pohjana suunnittelutyölle toimii pohjakuvien hyödyntäminen mahdollisten suojattavien reittien tutkimisessa. Rikosilmoitinjärjestelmien huoltaminen ja ylläpitotoimenpiteet kuuluvat myös tehtäviimme. 

Rikosilmoitinjärjestelmä hälytykset voidaan ohjata asiakkaan haluamalla tavalla esimerkiksi puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen. Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu monipuolisesti erilaisiin etäohjauksiin. Siirtoteinä hyödynnetään tieto- ja GSM-verkkoa.

Electrowise Oy:lla on turvallisuusalan erikoislupa, jota on vaadittu 1.1.2019 alkaen turva-alan murto- ja kulunvalvontajärjestelmien asennuksissa, korjauksissa ja muutostöissä kaapelointityötä lukuun ottamatta.

Onko rikosilmoitinjärjestelmä sinulle ajankohtaista? 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää rikosilmoitinjärjestelmiin liittyvistä palveluistamme! 

LuotettavaKumppaniyritys

© 2018 - Electrowise Oy