Rikosilmoitinjärjestelmä - Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut

Luotettava ja toimiva rikosilmoitinjärjestelmä

 Electrowise tarjoaa pitkällä kokemuksella rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu- ja asennuspalveluita Päijät-Hämeen seudulla. Suunnittelemme ja asennamme murto- eli rikosilmoitinjärjestelmät luotettavasti ja ammattitaidolla monenlaisiin kohteisiin.

Otathan meihin yhteyttä, mikäli rikosilmoitinjärjestelmän hankkiminen tai uusiminen on sinulle ajankohtaista!

Ota yhteyttä!

 

Rikosilmoitinjärjestelmät moderneilla toiminnoilla

 Suuri osa suunnittelemistamme ja toteuttamistamme turvajärjestelmistämme ovat niin kutsuttuja monivalvontajärjestelmiä. Monivalvontajärjestelmät ilmoittavat mahdollisten luvattomien tunkeilijoiden lisäksi myös esimerkiksi kiinteistöön mahdollisesti kohdistuvista vesivuodoista, tulipaloista tai muista mahdollisesti vaaraa aiheuttavasta poikkeustilanteesta, josta voisi aiheutua vakavaa haittaa kiinteistölle ja henkilöille.

Monipuolisella järjestelmällä voidaan vastata myös vaativimpien kohteiden tarpeisiin. Asiantuntijamme auttavat jokaista asiakastamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Monivalvontajärjestelmät ovat nykyään moderneja. Niiden avulla on mahdollista myös merkittävästi lisätä kiinteistön käyttömukavuutta. Esimerkiksi kesämökin lämmitysjärjestelmä voidaan asettaa päälle vaikkapa etäyhteydellä ennen, kuin itse saavutaan paikalle. Tämä tuo huomattavaa mukavuutta mökkeilyyn.

Myös esimerkiksi vedet voidaan tarvittaessa katkaista automaattisesti tai järjestelmän päälle laiton yhteydessä, mikäli havaitaan, että vesi olisi mahdollisesti aiheuttamassa kiinteistölle haittaa.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää nykyaikaisten monivalvontajärjestelmiemme tarjoamista mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme rikosilmoitinjärjestelmä- ja muista turvallisuuspalveluistamme.

Me Electrowisella autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaalla mahdollisella sopivan rikosilmoitin- ja muun vastaavan järjestelmän.

 

Rikosilmoitinjärjestelmä juuri sinun tarpeisiisi

 Rikosilmoitinjärjestelmien suunnitteluprosessi vaihtelee merkittävästi kohteen mukaan. Suunnitelma lähtee kuitenkin aina suojattavan kohteen tarpeiden selvittämisestä. Myös vakuutusyhtiöllä voi olla monia vaatimuksia, jotka vaikuttavat rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu ja -toteutustyöhön. Pohjana suunnittelutyölle toimii pohjakuvien hyödyntäminen mahdollisten suojattavien reittien tutkimisessa. Rikosilmoitinjärjestelmien huoltaminen ja ylläpitotoimenpiteet kuuluvat myös tehtäviimme. 

Rikosilmoitinjärjestelmä hälytykset voidaan ohjata asiakkaan haluamalla tavalla esimerkiksi puhelimeen tai vartiointiliikkeeseen. Rikosilmoitinjärjestelmä soveltuu monipuolisesti erilaisiin etäohjauksiin. Siirtoteinä hyödynnetään tieto- ja GSM-verkkoa.

Electrowise Oy:lla on turvallisuusalan erikoislupa, jota on vaadittu 1.1.2019 alkaen turva-alan murto- ja kulunvalvontajärjestelmien asennuksissa, korjauksissa ja muutostöissä kaapelointityötä lukuun ottamatta.

 

Onko uuden rikosilmoitinjärjestelmän hankinta ajankohtainen?

 Ota yhteyttä, niin kerromme lisää rikosilmoitinjärjestelmiin liittyvistä palveluistamme! 

LuotettavaKumppaniyritys

© 2021 - Electrowise Oy