Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut
Olemme kokenut sähköurakointiliike Heinolasta. Yrityksellämme on S1-pätevyys. Sähköurakoiden toteutuksessa ja suunnittelussa yrityksemme henkilökunnalla on yli 30 vuoden kokemus. Tarjoamme sähköasennuspalveluita teollisuudelle, taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille.

 

 

Olemme toteuttaneet useita kohteita teollisuudelle, saneeranneet liikekiinteistöjä ja toteuttaneet monipuolisesti uudisrakennuskohteita yksityisille asiakkaille.

Kiinteistöjen sähköistys ja kiinteistöautomaatio

Urakoimme kiinteistöjen, omakotitalojen, rivitalojen ja julkisten rakennusten sähkötyöt avaimet käteen periaatteella. Tyypillisesti urakkamme käsittää esim. sisäverkkojen rakentamisen ja kaikki muut kiinteistöautomaation osa-alueet ilman alihankintaa, kuten paloturva-, murtoturva-, antenni- ja tietoverkkoratkaisut sekä kosteiden tilojen vuotovalvonnat ja näiden järjestelmien hälytysten siirtotiet.

Teollisuuden kiinteistö-, laite- ja automaatioasennukset

Toteutamme sähköalan kiinteistö-, laite- ja automaatioasennuksia teollisuudelle, esimerkiksi prosessi- ja konepajateollisuuteen. Esimerkkeinä tekemistämme projekteista on mm. kiinteistöautomaatiot ja teollisuuden prosessien automaatio- ja sähköistystyöt (mm. sähkö- ja ohjelmistoasennukset) robotiikkaa hyödyntäville ja kokoonpanoteollisuuden asiakkaille.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Toteutamme myös kiinteistöjen ja osajärjestelmien suunnittelua. Tarvittaessa voimme toteuttaa osa- tai kokonaisprojektina tuotantolaitoksen sähkö- ja automaatiotyöt sisältäen kuvat, keskukset, ohjelmistot ja asennustyöt.

Sähkösaneeraukset avaimet käteen

Meiltä saa myös sähköjärjestelmien uudistukset. Palvelumme kattavat suunnittelupalvelut, jolloin ulkopuolista suunnittelijaa ei tarvita, esim. tilankäytön suunnittelu ja muutokset.

Sähkömittaukset

Sähkömittausten avulla sähköjärjestelmästä saadaan tietoa sähköjärjestelmän toimivuudesta ja pullonkauloista. Mittaustiedon avulla voidaan muokata järjestelmästä mm. energiatehokkaampi.

  • S1-sertifiointi
  • Teollisuusasennukset
  • Uudisrakennukset
  • Saneeraukset
  • Suunnittelu
  • Sähkönlaadunmittaukset
LuotettavaKumppaniyritys

© 2021 – Electrowise Oy