Valokuituhitsaus - Electrowise

Sähkö- ja teleurakointi sekä turva-alan ratkaisut

Valokuituhitsaus laadukkaasti ja ammattitaidolla

Me Electrowisella tarjoamme operaattoritasoista valokuituhitsausta pitkällä kokemuksella.

Meiltä saat ammattitaidolla kaikki optisten kuitujen hitsaustyöt kerrostaloihin, omakotitaloihin, teollisuus- ja liikekiinteistöihin Päijät-Hämeen seudulla. Valokuituhitsaus on vaativaa ammattilaisten työtä, jonka toteuttaminen kannattaa jättää huolelliselle tekijälle parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi.

Toteutamme valokuidun hitsauksia myös aluekaapelointiin sekä Suomen tunnetuimpien teleoperaattoreiden verkkoon. Käyttöönottomittaukset suoritamme standardien vaatimusten mukaisesti valokuitututkalla tai optisella tehomittaparilla. Valokuidun hitsauksissa teemme tarpeen mukaan joustavaa yhteistyötä talotekniikan sähköurakoitsijoiden ja teleoperaattoreiden kanssa.

Miksi valita valokuituhitsaus?

Nykyään valokuituliittymien määrä ylittää jo puolet kaikista Suomen kiinteän verkon laajakaistaliittymistä. Valokuituverkkojen kysyntä on vuosien mittaan kasvanut tasaista tahtia, eikä syyttä.

Valokuitukaapeloinnilla on useita etuja esimerkiksi perinteiseen kuparikaapelointiin verrattuna, mukaan lukien nämä:

  • vapaa sähköisistä häiriöistä
  • käytännössä rajaton nopeus (rajoituksena ainoastaan päätelaitteiden nopeudet)
  • suuri tiedonsiirtokyky
  • erittäin vahva tietoturva
  • liikennöinti tehokasta
  • toimii myös pitkillä ja haastavilla reiteillä
  • ylläpito edullista

Operaattoritasoiset, huolella tehdyt valokuituhitsaukset

Kaikki toteuttamamme valokuituhitsaukset on tehty operaattoreiden vaatimustason mukaisesti. Myös kaikki käyttämämme hitsauslaitteemme ovat operaattoreiden vaatimalla, korkealla tasolla. Suoritamme tarpeen mukaan myös valokuituverkkojen tutkamittaukset sekä kiinteistöjen tietoverkkojen standardien vaatimusten mukaiset mittaukset.

Toteutamme myös kupariverkkojen kaapelointi-, kokoonpano- ja vianmääritystöitä. Osaamisalueisiimme kuuluvat lisäksi monipuoliset pienjännitetyöt mukaan lukien antennityöt, tietoverkkojen mittaukset sekä kuulutusjärjestelmät.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Laadukkaiden hitsauslaitteiston lisäksi jokaiselta valokuituhitsauksia tekevältä työntekijältämme löytyy tarvittavat luvat ja ajantasainen koulutus vaativienkin valokuituhitsausprojektien toteuttamiseen. Osalla tiimimme työntekijöillä on useamman vuosikymmenen kokemus valokuidun kanssa työskentelemistä. Työntekijöidemme osaamispainotukset vaihtelevat, joten räätälöimme jokaista tehtävää projektia varten parhaan mahdollisen tiimin.

Huolehdimme aina siitä, että jokaisen toteuttamamme työn dokumentointi tehdään huolella ja ajallaan. Erityisesti valokuitukaapeleita toteuttaessa esimerkiksi tarvittavien mittausten tai lopputarkastusten puuttuminen voi aiheuttaa haastavia tilanteita, sillä vikatilanteiden selvittäminen ilman asianmukaista dokumentointia on vaikeaa.

Nopea valokuituyhteys tärkeää myös taloyhtiöille

Oletko kiinnostunut hankkimaan taloyhtiöösi valokuituyhteyden? Kiinteistöjen sisäverkkorakentamista säätelee Viestintävirasto.

Yksi keskeinen osa asiakaskuntaamme ovat kerros- ja rivitaloyhtiöt Päijät-Hämeen alueella. Jokaisen osakkaan huoneistossa moitteettomasti toimiva, nopea valokuituyhteys voi tulevaisuudessa mahdollisesti jopa vaikuttaa asunnon osto- tai vuokrauspäätökseen. Valokuituyhteydet luovat erinomaisen pohjan nopeille langattomille yhteyksille.

Onko valokuituhitsaus sinulle ajankohtaista?

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme!

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d1921.5685743160377!2d26.056162216225065!3d61.20886626595754!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4690284b789e4d07%3A0xbeec1f86aa4b3b91!2sElectrowise+Oy!5e0!3m2!1sfi!2sfi!4v1533808975630" width="1920" height="300" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>
LuotettavaKumppaniyritys

© 2021 - Electrowise Oy